fbpx

KHUSYUK KETIKA SOLAT , ADALAH NIKMAT YANG TERINDAH

Sejadah Exclusive Syafiya

ALHAMDULILLAH Baru je share sejadah ni dah habis separuh stock Laku kerassss design Sejadah Exclusive Syafiya ❤️❤️❤️

Pilihan Design

Ciri-Ciri Sejadah Exclusive Syafiya
 
✔️ Harga RM60
✔️ Postage RM5(SM)/RM10(SS)
✔️ Bersaiz 50cm x 90cm
✔️ Ketebalan 1cm
✔️ Material adalah jenis karpet
✔️Sangat berkualiti
✔️ Sesuai untuk dibawa travel
✔️ Sesuai sebagai hadiah kepada keluarga, Kawan-kawan atau kegunaan diri sendiri 🙂
✔️ Kami mempunyai stok dan boleh dapatkan bila2 masa saja
✔️ Terdapat 10 design untuk pilihan
✔️Sekiranya ingin mendapatkan secara pukal, boleh hubungi kami untuk sebarang pertanyaan

Sejadah TEBAL dan GEBU

Bila duduk antara 2 sujud , kaki dan lutut terasa sakit sangat sebab sejadah terlampau nipis , terasa keras lantai yang membuatkan fikiran terganggu menahan sakit . sama juga bila sujud , dahi terasa kene hempap , sakitnya tuhh sampai keluar bunyi. SEJADAH KUALITI TERBAIK UNTUK ANDA BERIBADAH DENGAN TENANG DAN LEBIH SELESA

Pilihan Colour

Ciri-Ciri Sejadah TEBAL dan GEBU

✔️Harga RM25
✔️Postage RM10(SM)/RM15(SS)
✔️Material Polyester( Tidak panas )
✔️Berkilat nampak exclusive
✔️Gebu tidak berbulu
✔️Lembut dan tahan lasak
✔️Anti-Slip
✔️Size L(80cm) P(143cm) T(1cm)

 

P/S - Untuk sejadah TEBAL dan GEBU design RANDOM kerana design sentiasa berubah-ubah pelanggan hanya boleh buat pilihan warna sahaja, apapun yang penting harga SANGAT SANGAT BERPATUTAN.

PROMO 3 Helai Sejadah TEBAL dan GEBU RM80 termasuk postage untuk semenanjung Malaysia dan RM100 untuk Sabah Sarawak!!!

Sejadah Sandar

Pilihan Design

Sejadah ini amatlah sesuai untuk pengguna yang sukakan keselesaan terutamanya pengguna yang
mempunyai sakit lutut, sakit buku lali, dan sakit
tulang belakang.

✔️ Harga RM90
✔️Postage RM10(SM)/RM15(SS)

Sejadan ini boleh diguna pakai sebagai : –
✔️Sejadah.
✔️Tempat bersandar.
✔️ Untuk baring di atasnya kerana dilapik
dengan kain baldu yang sangat lembut
✔️ Terdapat 6 variasi warna yang menawan.
✔️ High Quality.
✔️ Sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah.
✔️ Boleh menampung beban sehingga 100kg.
✔️ Bersaiz : 110cm X 55cm
✔️ Berat 2kg
✔️ Free gift beg

Telekung Syafiya

Koleksi kami yang menampilkan rekaan yang bermotifkan flora sebagai pelengkap gaya untuk kekal elegant untuk beribadat. Sempurnakan ibadah anda dengan Telekung Syafiya , dan alami kelainan beribadah dengan Telekung Syafiya. Ciri-Ciri Telekung Syafiya Exclusive :

✔️Harga RM65

✔️Postage RM10(SM)/RM15(SS)

✔️Material Premiun Exclusive Cotton Viscose  

✔️Tak Panas  

✔️Easy Travel

✔️Tak Jarang  

✔️Tak singkat

RADIO QURAN MURAH 1 QARI

KEISTIMEWAAN RADIO DIGITAL AL QURAN

✔️ Harga RM55
✔️ Postage RM5(SM)/RM10(SS)
✔️ Saiz poket (117mmx70mmx30mm)
✔️ Bateri boleh di cas macam bateri telefon.
✔️ Ada fungsi radio, bole scan & auto set channel ikut frekuensi setempat
✔️ Boleh save sehingga 55 channel
✔️ Ada usb soket
✔️ Ada slot pendrive dan earphone
✔️ Bacaan lengkap Al-Quran 30 juzu’ oleh Sheikh Mashary Al-Afasi
✔️ Bacaan Yassin&Tahlil,Zikir,koleksi nasyid,ayat Ruqyah,juz amma,doa ringkas, ceramah agama, selawat dan surah ibu mengandung
✔️ Terjemahan 114 surah
✔️ Ayat Ruqyah… baik untuk didengar oleh mereka yang mengalami gangguan, sihir dan saka.
✔️ Hanya tekan kod yg dikehendaki, terus boleh dengar. Kod adalah sama dgn surah dlm Al-Quran. Contoh: 1(Alfatihah), 18(Alkahfi), 36(yasin), 56(Alwaqiah), 114(An-nas)
✔️ Sesuai di dengar waktu memandu dan di rumah setiap hari
✔️ Boleh dijadikan sebagai hadiah/cenderahati kepada ibubapa atau sesiapa sahaja

What’s in the Box (Set Radio Quran)
1 x Radio
1 x 4GB Memory Card Mp3 Al-Quran
1 x Removable 800mah Lithium Polymer Battery
1 x Mini USB Cable Charger
1 x User Manual
1 x Mp3 Index

What’s in the Box (Set Radio Only)
1 x Radio
1 x Removable 800mah Lithium Polymer Battery
1 x Mini USB Cable Charger
1 x User Manual

“Tebal sangat sejadah ni nanti saya nak beli lagi bulan hadapan ya.”
ANIZAH, KL
“Alhamdulillah.. Terbaik la sejadah Tebal ni. Cantik, tebal dan empuk. Puas hati sangat.”
SITI , PERAK
“Alhamdulillah, akak suka sangat sejadah ni. Sampai sepupu akak tanya mana beli sebab nampak mahal.”
MIDAH, PJ

Marilah kita bersama-sama memperbaiki solat kita. Kita usaha untuk mendapatkan solat yang khusyuk. Kita tingkatkan iman dan menjadi muslim dan Muslimah yang cemerlang di dunia dan di akhirat.

Sejadah Tebal © 2020. All rights reserved.

Facebook : Sejadah Gebu Murah Instagram : Sejadahteball

WhatsApp : 60134235086

Open chat
Saya nak order sejadah (W)